Легендарният бивш вратар на Реал Мадрид Икер Касияс изказа благодарност към

...
Легендарният бивш вратар на Реал Мадрид Икер Касияс изказа благодарност към
Коментари Харесай

Касияс: Тренировката ме спаси след инфаркта

Легендарният някогашен вратар на Реал Мадрид Икер Касияс  изказа признателност към клубните лекари на Порто. Испанецът съобщи, че това, че инфарктът, който претърпя предходната година, се е случил на подготовка, му е избавило живота. Вратарят получи инфаркт на 1 май 2019 година, когато бе на подготвителната база на Порто.

" Ужасно се изплаших. Имах шанс, че в този миг бях на подготвителен лагер и докторът работи доста бързо. Той ми избави живота. Ако това се бе случило на друго място, нямаше да съм измежду живите ", съобщи футболната легенда, представен от " AS ".

Касияс приказва и за пандемията от ковид, която завладя света и гори много бойно в Испания.  " Трябва да се подхващат мудни, безвредни и твърди стъпки във връзка с възобновяването на футбола.

Основното е да настояваме хората да бъдат поредни и да слушат това, което ни се споделя. Малко съм изплашен, само че убеден, поради хората, които знаят всичко за него. Убеден съм, че се прави всичко допустимо, с цел да се резервира спокойствието на популацията на света ", съобщи испанецът
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР